Over BBQ Star

Hidden

Kwaliteitsvlees,
grote ambities

Barbecueën is groter dan ooit. Iedereen kan vandaag een sterkok zijn in eigen tuin. Met barbecues als de Big Green Egg, the Bastard, Weber en Cobb. En met barbecue-accessoires die grillen tot kunst verheffen: van thermometers en spitten tot tangen en schorten. Maar ook met stoer kwaliteitsvlees.

Bij BBQ Star helpen we je graag een ster te worden. Of dat nu voor je wederhelft is, of voor de wereld. Met een mooi stuk kwaliteitsvlees voor op je bbq, met de lekkerste kruiden en marinades en met de instructies waarmee je het vlees tot in perfectie kunt bereiden.

Wij zorgen met dezelfde aandacht voor ons vlees als waarmee jij het op je bbq legt. Met vlees van BBQ Star schotel je jouw gasten iets bijzonders voor. Daar durven wij onze handen voor in het vuur te steken.

Hidden

Herkomst

BBQ Star kiest voor kwaliteitsvlees met aandacht voor dierenwelzijn. Ons rundvlees komt van  Simmentaler koeien die worden gehouden in gebieden rondom de Alpen. Dat smaakt in alle opzichten beter.

Hidden

Veelgestelde vragen

Hier lees je de antwoorden op veelgestelde vragen over het merk BBQ Star en onze producten.

Hidden
Hidden

Contact

BBQ Star is een merk van Vion Food Group.

Heb je vragen, opmerkingen of een klacht over een product van BBQ Star of het merk? Neem dan contact op met ons door een e-mail te sturen naar bbq-star@vionfood.com